DESPRE ADEZIVII
INTELIGENTI

Ce sunt adezivii inteligenti?

Noi, cercetatorii Bostik, ne imaginam si dezvoltam in permanenta produse si solutii care fac lumea noastra mai sigura, mai flexibila, mai eficienta si mai adaptata provocarilor permanente ale mediului inconjurator.

Suntem in permanenta conectati la solicitarile de noi tehnologii din industria constructiilor si dezvoltam adezivi inovatori pentru a obtine rezultate mai inteligente la tot ceea ce este construit sau asamblat, pentru a oferi solutii adaptate nevoilor clientilor nostri.

De la etansanti ignifugi la adezivi pentru scutece care isi schimba culoarea in contact cu umiditatea, adezivii nostri inteligenti au un rol mult mai important in viata noastra decat sa lipeasca doua suprafete.

Definitia noastra de inteligent

Fiecare dintre inovatiile noastre inteligente corespunde urmatoarelor patru atribute sau unei combinatii a acestora.

Siguranta

Aplicam tehnologii inovatoare pentru conformitatea cu reglementarile, durabilitatea si provocarile de mediu. Ne mentinem angajamentul de a oferi solutii mai sigure, care respecta standarde stricte de siguranta pentru a asigura sanatatea si bunastarea celor care produc, aplica si se bucura de beneficiile solutiilor noastre inteligente.

Eficienta

Atunci cand sunt utilizate ca parte a unui sistem complet, solutiile noastre inteligente de lipire permit utilizatorilor sa obtina cele mai inalte niveluri de performanta si calitate, reducand in acelasi timp costurile si imbunatatind productivitatea.

Versatilitate

Nivelul inalt de performanta al adezivilor inteligenti permit adaptarea acestora la toate tipurile de suprafete si materiale si pot fi utilizati in cele mai exigente conditii. Sunt usor de aplicat si ofera multiple avantaje, in comparatie cu alte metode de imbinare si fixare.

Receptivitate

Aplicam in permanenta cele mai noi inovatii si cunostinte tehnice pentru a oferi solutii inteligente de lipire cu performante superioare, pentru a satisface cele mai exigente cerinte ale pietelor, clientilor si utilizatorilor nostri.

Adezivii nostri inteligenti fac mai mult cu mai putin. In plus, fata de lipirea obiectelor, acestia au multiple avantaje suplimentare, adaugand valoare scopului initial al utilizarii.

FRANCOIS COURT – Director cercetare, dezvoltare si inovatie Bostik