home
despre noi
produse
de unde cumpar
stiri
blog
contact
 

mamut glue


MAMUT GLUE HIGH TACK

Utilizari:
Adeziv si etansant universal 1001 utilizari, foarte puternic, durabil si elastic, pe baza de polimeri MS® (polimeri modificati, de ultima generatie, fara silicon). Densitatea ridicata ii asigura o aderenţă puternica imediat dupa aplicare, fiind destinat pentru 1001 aplicatii, la interior si exterior, in constructii, industrie, auto si utilizari casnice. După întărire se realizează o aderenta puternică, durabilă, flexibilă (± 25%) şi rezistentă (cca. 22 kg/cm2).
 
Aplicatii:
Este recomandat pentru lipirea, montarea si etansarea diverselor obiecte : placi, panouri, plinte si profile din beton, marmura, granit, ceramica, lemn, metal, PVC dur, sticlă, pe : beton, tencuiala, zidarie, caramida, B.C.A., gips-carton, piatră naturală, lemn, PVC dur, oţel, aluminiu, cupru, sticlă, etc. Inlocuieste cu succes cuiele, şuruburile şi niturile, iar folosirea clemelor de fixare şi de sprijin este inutila. Se poate aplica chiar si pe suprafete umede. Nu se recomandă în cazul spaţiilor aflate continuu în imersie în apă, pentru polietilenă, polipropilenă, Teflon şi suprafeţe bituminoase.
 
Metoda de lucru:
Suprafeţele trebuie să fie uscate, curate, fără praf, grăsimi sau alte impurităţi. Se aplică adezivul în şnur la max 20 cm distanţă. Se aplică la temperaturi între +5°C şi +40°C. Prinde crusta in 10-15 min de la aplicare. Timp de întărire : 24 ore pentru şnur de 2-3 mm., la temperatura de 23°C şi 55% umiditate relativă. După întărire se poate vopsi cu vopsele acrilice si este rezistent la apă dulce şi sărată, UV şi la temperaturi cuprinse între -40°C şi +90°C. Se recomandă efectuarea de teste de aderenţă înaintea aplicării. Pentru profesionişti, fişa tehnica si fisa de securitate sunt disponibile la cerere. Nu contine izocianati sau solventi si nu necesita echipament special de protectie.
 
Ambalaj:
290 ml.
 
Culoare:
Alb
                 
  mamut glue produs Den Braven
                 
         
                 
 

Den Braven România face parte din grupul multinational de firme producatoare si de distributie de origine olandeza Den Braven

Lider mondial în izolanti profesionali, prezent cu produsele sale în peste 100 de tari din întreaga lume.

  Bucuresti - Sediu central
Baia Mare
Braila
Brasov
Cluj-Napoca
Constanta
Craiova
Iasi
Oradea
Timisoara
 

Produsele Den Braven Romania sunt destinate lucrarilor de constructii civile si industriale, industriei tâmplariei cu geam termoizolant, auto si utilizatorilor casnici (DIY).

 
Den Braven seals the deal

Investors from the Netherlands were among the pioneering companies that came to Romania as early as the beginning of the nineties, increasing their presence after EU accession in 2007 and now claiming prime position...
 
                 
         
                 


   © 2011, Den Braven - Toate drepturile rezervate ®


Site map    /    FAQ    /    Contact