Main Menu

home
F.A.Q.

1. Ce sunt Polimerii MS®?

Polimerii MS (Polimer de Silicon Modificat – Polimer Hibrid) sunt adezivi si izolanti inventati in Japonia la jumatatea anilor 1980 si intrunesc atat avantajele siliconilor cat si ale poliuretanilor: aderenta excelenta pe aproape orice tip de suprafata, aplicare rapida si fara efort, rezistenta la apa dulce / sarata si la conditiile de mediu, durabilitate in timp, pastrandu-si caracteristicile mecanice, nu se decoloreaza si rezista la radiatiile UV. In acelasi timp, nu contin siliconi si izocianati. De asemenea, Polimerii MS contin substante anti-fungice, la fel ca si siliconul sanitar, fiind recomandata utilizarea acestora in incaperi cu umiditate sporita.

2. Care este diferenta intre un Adeziv de Montaj neoprenic si Mamut Glue High Tack?

Diferentele semnificative intre un adeziv de montaj neoprenic si MAMUT GLUE HIGH TACK sunt prezentate sintetic in tabelul urmator:
 
Adeziv Montaj
MAMUT GLUE
HIGH TACK
Baza
Cauciuc neoprenic
MS Polymer®
Densitate (g/ml)
1.17
1.57
Contine solventi
Da
Nu
Aplicare pe polistiren
Nu
Da
Aplicare pe suprafete sensibile la solventi
Nu
Da
Aderenta instantanee pe suprafata
Nu
Da
Rezistenta la temperatura dupa intarire ( ̊С)
-20 / +70
-40 / +100
Rezistenta la tractiune (kg/cm²)
5
22
Timp de intarire (snur de 2-3 mm, la +23°C şi 55% u.r.)
72
24

3. Pentru aplicarea MAMUT GLUE HIGH TACK am nevoie de un pistol special?

Datorita densitati mari, pentru aplicarea Mamut Glue High Tack se recomanda utilizarea unui pistol manual pentru cartus tip silicon, cu mecanism rezistent.

4. Care este metoda de aplicare corecta a MAMUT GLUE HIGH TACK?

Suprafetele trebuie sa fie uscate, curate, fara praf, grasimi sau alte impuritati. Se aplica adezivul in snur la max. 20 cm distanta. Se aplica la temperaturi intre +5°C si +40°C. Prinde crusta in 10-15 min de la aplicare. Timp de intarire : 24 ore pentru snur de 2-3 mm., la temperatura de 23°C şi 55% umiditate relativa.

 
                 
  mamut glue produs Den Braven
                 
         
                 
 

Den Braven România face parte din grupul multinational de firme producatoare si de distributie de origine olandeza Den Braven

Lider mondial în izolanti profesionali, prezent cu produsele sale în peste 100 de tari din întreaga lume.

  Bucuresti - Sediu central
Baia Mare
Braila
Brasov
Cluj-Napoca
Constanta
Craiova
Iasi
Oradea
Timisoara
 

Produsele Den Braven Romania sunt destinate lucrarilor de constructii civile si industriale, industriei tâmplariei cu geam termoizolant, auto si utilizatorilor casnici (DIY).

 
Den Braven seals the deal

Investors from the Netherlands were among the pioneering companies that came to Romania as early as the beginning of the nineties, increasing their presence after EU accession in 2007 and now claiming prime position...
 
                 
         
                 


   © 2011, Den Braven - Toate drepturile rezervate ®


Site map    /    FAQ    /    Contact