Main Menu

home
DESPRE NOI

Den Braven România face parte din grupul multinational de firme producatoare si de distributie de origine olandeza Den Braven – lider mondial în izolanti profesionali, prezent cu produsele sale în peste 100 de tari din întreaga lume.

Den Braven România este prezenta pe piata româneasca din anul 1997. Distributia se realizeaza direct, prin forta proprie de vânzare, prezenta în zece orase, prin filiale (Bucuresti, Constanta, Iasi, Cluj-Napoca, Craiova, Timisoara, Brasov, Braila, Baia Mare, Oradea si Chisinau), având în portofoliu peste 5.500 de clienti directi.

Den Braven România s-a impus drept lider la nivel national în distributia unei game largi de produse: spume poliuretanice, izolanti (siliconici, acrilici si poliuretanici), spray-uri retus si tehnice, adezivi si accesorii, destinate pietei constructiilor, industriei tâmplariei cu geam termoizolant, auto si utilizatorilor casnici (DIY).

Den Braven România produce din anul 2008 spuma poliuretanica si hotmelt HOTTIX PLUS UK, cu export in peste 30 de tari pe patru continente, iar in anul 2010 a fost inaugurata fabrica de spuma poliuretanica rigida, produs utilizat pentru termo-fono-hidroizolarea cladirilor civile si industriale.

Den Braven România este certificata in Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001:2008 de catre TUV NORD CERT GmbH, atât pentru activitatea de productie, cât si pentru activitatea de distributie, cu un portofoliu de produse destinate atat pietei interne din Romania, cat si pietelor externe in peste 30 tari din intreaga lume, confirmând eficienta utilizarii resurselor în cadrul organizatiei si permanenta preocupare de crestere a calitatii produselor si serviciilor

Den Braven România este o organizatie dinamica si vine în întâmpinarea nevoilor clientilor, oferind solutii care satisfac standardele cele mai exigente, atât în privinta calitatii, cât si a  serviciilor oferite.

                 
  mamut glue produs Den Braven
                 
         
                 
 

Den Braven România face parte din grupul multinational de firme producatoare si de distributie de origine olandeza Den Braven

Lider mondial în izolanti profesionali, prezent cu produsele sale în peste 100 de tari din întreaga lume.

  Bucuresti - Sediu central
Baia Mare
Braila
Brasov
Cluj-Napoca
Constanta
Craiova
Iasi
Oradea
Timisoara
 

Produsele Den Braven Romania sunt destinate lucrarilor de constructii civile si industriale, industriei tâmplariei cu geam termoizolant, auto si utilizatorilor casnici (DIY).

 
Den Braven seals the deal

Investors from the Netherlands were among the pioneering companies that came to Romania as early as the beginning of the nineties, increasing their presence after EU accession in 2007 and now claiming prime position...
 
                 
         
                 


   © 2011, Den Braven - Toate drepturile rezervate ®


Site map    /    FAQ    /    Contact